30 de noviembre de 2014

Sopar de Nadal. Un ambient entranyable en una magnífica vetlada

Com tots els anys, aquest cap de setmana estàvem convocats a una de les cites ineludibles de l'any. Una d'aquestes cites que tots desitgem que arribe per celebrar junts la festa major de l'any .... el Nadal.

El dia va començar molt prompte, seria molt llarg, i era necessari reunir totes les forces possibles


La cuina era el punt clau i des de primera hora va començar a traure fum. Érem molts comensals i calia fer les coses bé.

Amb 65 persones confirmades ser impossible sentarlos a tots junts, col·locant totes les taules juntes, per tant calia fer dos grups. Hi havia tantes coses per fer ...... escenari, cuina, taules .... però ens vam ajuntar un grup nombrós i ben disposat a que la nit fora tan entranyable com tots volem.


Poc a poc tot va anar avançant, i el sopar anava prenent forma a passos de gegant, Cada part del procés anava tenint un millor aspecte, cada vegada prometia més. La carn, la salsa, ensalada, ceba caramel·litzada .... Tot s'anava succeint a una velocitat vertiginosa

Les taules van ser decorades amb sobrietat i bon gust, donant-les un aspecte excel·lent. Això ja estava llançat ....


Abans de començar el sopar, les nostres falleres majors i els nostres presidents es van disposar a signar el contracte pel qual l'artista faller Jose Manuel Felip, es vinculava de manera oficial amb la nostra falla i es comprometia a realitzar dos monuments, el major i l'infantil.
Després de l'acte protocol·lari, i després que els nostres representants canviaren la seua indumentària per una més còmoda, ja podia començar el sopar.


La bona conversa regnava en cadascuna de les taules disposades per a l'ocasió. El sopar anava transcorrent amb l'ambient entranyable propi de les festes que s'acosten ja les que ens hem avançat molt aquest any.

Mentre acabàvem el sopar, els xics del grup de teatre, muntaven sobre l'escenari que abans va vore les signatures dels nostres representants, l'atrezzo necessari per al seu espectacle. Després dels cafès, es van retirar les taules més properes a l'escenari, perquè tots es poguerem acomodar davant de l'escenari.

En el temps intermig entre el sopar i l'actuació, els nostres representants ens van convocar a un brindis per aquestes festes que ja tenim açi, i que comencem a celebrar. Sara, Maria, Vicent i el nostre president van alçar les seues copes ....

Comença l'espectacle amb una menuda obra de teatre en curt, que va fer les delícies de tots nosaltres, i en què les rialles eren les autèntiques protagonistes. Després d'ella, els actors van fer un merescut descans. Després dell, un dels components del grup ens va delectar amb un monòleg, ocurrent i que un cop més arrancá les rialles de tots nosaltres. Una bona actuació.








Després d'ella, i després d'uns breus moments de xarrada, va acabar la vetlada amb els millors desitjos per a aquestes festes, per part de tots.

si voleu accedir a totes les fotos de l'acte, cliqueu açí, o visiteu la secció Galeria d'imatges i vídeos, que esta al menú general.