9 de diciembre de 2014

1º PREMI CONCURS DE BETLEMS TRADICIONALS DE JUNTA CENTRAL FALLERA.

Després d'un dur any de treball ha arribat l'hora d'arreplegar el fruit de tant esforç. Som els guanyadors del concurs de betlems en la màxima categoria , que és la tradicional A. 

Nostre Betlem, inaugurat el dia 5 d'este mes de Desembre, ja ha rebut les primeres visites, que per descomptat han quedat impressionades amb la qualitat de l muntatge que els nostres artistes han fet. Encara que parega increïble, han aconseguit millorar l'obra de l'any passat, que ja pareixia insuperable.

Però no sols hem rebut visites de públic atret per la bellesa de la instal·lació. Este passat Diumenge dia 7 reberem la visita del jurat que ha de valorar el treball i comparar-ho amb els altres aspirants al primer premi que atorga, com no, Junta Central Fallera.

I tot este llarg treball ha culminat hui amb l'obtenció del primer premi. Una alegria immensa que és just premi a l'esforç realitzat.



Vos deixe el comunicat de JCF, publicat a la web oficial. Fallas.com

" Tras las visitas realizadas los días 7 y 8 de diciembre a las comisiones falleras participantes, los jurados se han reunido en el día de hoy en las instalaciones de la Junta Central Fallera donde han acordado dar los siguientes premios en la modalidad TRADICIONAL del XL Concurso de Belenes. Los premios serán entregados por la Fallera Mayor Infantil de Valencia y su Corte de Honor, ataviadas con el traje regional, el sábado 13 de diciembre a las 12 horas en la Plaza del Ayuntamiento. 

MODALIDAD TRADICIONAL A (más de 8 metros cuadrados)

1º premio: Falla  nº48 CREU I MISLATA

2º premio: Falla nº117 DAROCA – PARE VIÑAS

3º premio: Falla nº162 GRUPS VERGE DEL CARME

4º premio: Falla nº308 MERCAT DE CASTELLA

5º premio: Falla nº175 BARRI MONT DE PIETAT "

Ja ho tenim obert el públic, perquè podeu veure amb deteniment l'obra dels nostres artistes.

¿ VOS HO ANEU A PERDRE ?