29 de julio de 2016

¡ Creu i Mislata en la Punxà i la Batalla de Flores ! / Creu i Mislata a la Punxà i la Batalla de Flors !


Este fin de semana, nuestros representantes asistirán a la cena de la Punxà y a la ya tradicional Batalla de Flores que este año celebra su 125 edición.


Este Sábado 30 de Julio a partir de las 20:00h en la ciudad fallera, tendrà lugar la cena de la Punxà, donde asistirán algunos miembros nuestra comisión en su representación.

Para finalizar el fin de semana, el Domingo 31 de Julio a partir de las 20:00h en el paseo de la Albereda, tendrá lugar la 125 edición de la Batalla de Flores de Valencia, en la que Yaiza Esteve i Marín i Lucia Novella i Lisart, serán unas de las protagonistas de las ya famosas carrozas de la batalla.

Ven y disfruta del verano con la mejor fiesta del mundo, ¡ LAS FALLAS !



Este cap de setmana, els nostres representants assistiran al sopar de la Punxà i a la ja tradicional Batalla de Flors que enguany celebra la seua 125 edició. 

Este Dissabte 30 de Juliol a partir de les 20:00h en la ciutat fallera, tendrà lloc el sopar de la Punxà, on assistiran alguns membres nostra comissió en la seua representació. 

Per a finalitzar el cap de setmana, el Diumenge 31 de Juliol a partir de les 20:00h en el passeig de l'Albereda, tindrà lloc la 125 edició de la Batalla de Flors de València, en la que Yaiza Esteve i Marín i Lucia Novella i Lisart, seran unes de les protagonistes de les ja famoses carrosses de la batalla. 

Ven i disfruta de l'estiu amb la millor festa del món, LES FALLES!