3 de julio de 2016

Marta Sobrino i Martinez es proclamada fallera mayor 2017 de Creu i Mislata / Marta Sobrino i Martinez és proclamada fallera major 2017 de Creu i Mislata


Este fin de semana, Marta Sobrino i Martinez se ha proclamado oficialmente como nueva fallera mayor para las próximas fallas 2017.

El sábado día 2 de Julio de 2016, se celebró el acto de proclamación donde coronaba a Marta Sobrino i Martinez como nueva fallera mayor. El acto comenzó a las 19:30h con un video muy emotivo, donde pudimos ver el paso de Marta por nuestra falla.

Seguidamente Yaiza Esteve i Marin, fallera mayor de nuestra falla 2016, le puso la banda que otorgaba oficialmente el cargo a marta. A continuación vinieron las diversas fotos con familiares y falleros, donde Marta se sintió muy arropada por sus seres más queridos.

Para finalizar la tarde, disfrutamos de una gran merienda a salud de nuestra nueva fallera mayor.

Desde la comisión te deseamos a ti Marta un año excelente.



Aquest cap de setmana, Marta Sobrino i Martinez s'ha proclamat oficialment com a nova fallera major per a les pròximes falles 2017. 

El dissabte dia 2 de juliol de 2016, es va celebrar l'acte de proclamació on coronava Marta Sobrino i Martinez com a nova fallera major. L'acte va començar a les 19:30h amb un vídeo molt emotiu, on vam poder veure el pas de Marta per la nostra falla.

 A continuació Yaiza Esteve i Marin, fallera major de la nostra falla 2016, li va posar la banda que atorgava oficialment el càrrec a mart. A continuació van vindre les diverses fotos amb familiars i fallers, on Marta es va sentir molt abrigada pels seus sers més volguts. 

Per a finalitzar la vesprada, disfrutem d'una gran berenar a salut de la nostra nova fallera major. 

Des de la comissió et desitgem a tu Marta un any excel·lent.