17 de octubre de 2016

Cena, monólogo y espectáculo en Creu i Mislata / Sopar, monòleg i espectacle a Creu i Mislata


Este próximo Viernes vente a pasar una gran noche con nosotros; cena y espectáculo con el conocido "MeniGlamour".

El próximo Viernes día 21 de Octubre de 2016 a las 22:00h celebraremos en nuestro casal una noche muy divertida para todos los públicos.

La noche se complementa de cena, y posteriormente monólogo y espectáculo con el gran "MeniGlamour". A esta cena más espectaculo puede acudir quien quiera, seas o no seas fallero de la comisión.

Si quieres venir después de la cena tan solo te costará 5€, en cambio, si deseas venir a la cena y al espectaculo, el donativo será de 10€. Para reservar puedes pasarte por nuestro casal y apuntarte en las listas o si lo prefieres nos lo puedes comunicar por redes sociales.

Ya sabes si quieres pasar una noche muy divertida, ¡ Pasate por Creu i Mislata !


Aquest pròxim Divendres passa una gran nit amb nosaltres; sopar i espectacle amb el conegut "MeniGlamour". 

Divendres que ve dia 21 d'Octubre de 2016 a les 22:00h celebrarem en el nostre casal una nit molt divertida per a tots els públics.

 La nit es complementa de sopar, i posteriorment monòleg i espectacle amb el gran "MeniGlamour". A este sopar més espectacle pot acudir qui vullga, sigues o no sigues faller de la comissió. 

Si vols vindre després del sopar tan sols et costarà 5EUR, en canvi, si desitges vindre al sopar i a l'espectacle, el donatiu serà de 10EUR. Per a reservar pots passar-te pel nostre casal i apuntar-te en les llistes o si ho preferixes ens ho pots comunicar per xarxes socials.

 Ja saps si vols passar una nit molt divertida, Passa't per Creu i Mislata!