18 de diciembre de 2016

Clara Maria Parejo fallera mayor infantil de Valencia, visita el belén de Creu i Mislata / Clara Maria Parejo fallera major infantil de València, visita el betlem de Creu i Mislata


Ayer Sábado, la fallera mayor infantil de Valencia Clara Maria Parejo junto a su corte de honor, visitaron nuestro belén galardonado con el primer premio.

Este Sábado día 17 de Diciembre de 2016, la fallera mayor infantil de Valencia y su corte de honor visitaron el mejor belen tradicional de la ciudad de Valencia y de Mislata.

Disfrutaron de un fantástico recibimiento por parte de toda la comision, y posteriormente un pequeño aperitivo para acabar la visita.

Podréis ver las imagenes del dia en nuestra galeria de imagenes.


Ahir Dissabte, la fallera major infantil de València Clara Maria Parell junt amb el seu tall d'honor, van visitar el nostre betlem guardonat amb el primer premi.

 Este Dissabte dia 17 de Desembre de 2016, la fallera major infantil de València i el seu tall d'honor van visitar el millor betlem tradicional de la ciutat de València i de Mislata. 

Van disfrutar d'una fantàstica recepció per part de tota la comissió, i posteriorment un xicotet aperitiu per a acabar la visita. 

Podreu veure les imatges del dia en la nostra galeria d'imatges.