12 de diciembre de 2016

Creu i Mislata mejor belén tradicional de Valencia 2016 / Creu i Mislata millor betlem tradicional de València 2016


Esta misma tarde Junta Central Fallera ha comunicado el resultado del concurso de belenes 2016. En la modalidad tradicional A, nuestra falla se ha proclamado ganadora.

Esta tarde nuestra falla ha hecho de nuevo historia con otro primer premio en belenes, un concurso que ya es tradicional en nuestra falla y que le ha otorgado muy buenos momentos.

Al conocer la noticia, el presidente Alejandro Marín, ha comunicado las siguientes palabras:

Falleros y falleras, hoy es un gran día para nuestra comisión. Hemos obtenido el primer premio de belenes
tradicional de categoria A de Junta Central Fallera.

Lo primero que quiero hacer es dar las gracias a los falleros y falleras que tantas horas le dedican a nuestro belén para tener sin duda, el mejor belén de toda Valencia. Muchas gracias a todos porque el primer premio ya es nuestro, de todos los falleros de Creu i Mislata.



Esta mateixa vesprada Junta Central Fallera ha comunicat el resultat del concurs de betlems 2016. En la modalitat tradicional A, la nostra falla s'ha proclamat guanyadora. 

Esta vesprada nostra falla ha fet novament història amb un altre primer premi en betlems, un concurs que ja és tradicional en la nostra falla i que li ha atorgat molt bons moments. 

Al conéixer la notícia, el president Alejandro Marín, ha comunicat les paraules següents:

 Fallers i falleres, hui és un gran dia per a la nostra comissió. Hem obtingut el primer premi de belenes tradicional de categoria A de Junta Central Fallera. 

La primera cosa que vull fer és donar les gràcies als fallers i falleres que tantes hores li dediquen al nostre betlem per a tindre sens dubte, el millor betlem de tota València. Moltes gràcies a tots perquè el primer premi ja és el nostre, de tots els fallers de Creu i Mislata.