28 de enero de 2017

El próximo fin de semana presentación 2017 de Creu i Mislata / El pròxim cap de setmana presentació 2017 de Creu i Mislata


El próximo fin de semana nuestra comisión celebrará sus presentaciones 2017 de Marta y Alba.

Llega Febrero y con él nuestras presentaciones de 2017; en ellas tanto Marta nuestra fallera mayor como Alba nuestra fallera mayor infantil serán las máximas protagonistas de los actos.

Nuestras presentaciones se celebrarán en el Centre Cultural de Mislata; el Sábado día 4 de Febrero sera nuestra presentación mayor, la presentación de Marta Sobrino; y al siguiente día el Domingo 5 de Febrero será el turno de la presentación infantil donde Alba Dominguez será el objetivo de todas las miradas.

Os iremos dando más información de este acto tan importante para nuestra comisión, no puedes faltar.


El pròxim cap de setmana nostra comissió celebrarà les seues presentacions 2017 de Marta i Alba. 

Arriba Febrer i amb ell les nostres presentacions de 2017; en elles tant Marta nostra fallera major com a Alba nostra fallera major infantil seran les màximes protagonistes dels actes. 

Les nostres presentacions se celebraran en el Centre Cultural de Mislata; el Dissabte dia 4 de Febrer sàrria nostra presentació major, la presentació de Marta Sobrino; i al següent dia el Domingo 5 de Febrer serà el torn de la presentació infantil on Alba Dominguez serà l'objectiu de totes les mirades. 

Vos anirem donant més informació d'este acte tan important per a la nostra comissió, no pots faltar.