14 de enero de 2017

Imposición de carambas de Creu i Mislata 2017 / Imposició de carambes de Creu i Mislata 2017


El próximo Sábado 21 de Enero se celebrará el acto de imposición de carambas 2017 a toda nuestra comisión femenina, infantil y grande.

El Sábado día 21 de Enero, se celebrará el ya tradicional acto, por el que nuestras falleras mayores Marta y Alba, impondrán a sus respectivas comisiones, las carambas distintivas de nuestra falla.

El acto estará dividido para ambas comisiones, y los horarios de las mismas serán los siguientes; a las 18:00h se celebrará una merienda infantil, y a las 19:00h la imposición de carambas infantiles. Por otro lado a las 21:00h se realizará una cena de sobaquillo para la comisión mayor y a las 22:00h se impondrán las carambas.

No podéis faltar a uno de los actos más importantes de nuestra falla, os esperamos.



El Dissabte que ve 21 de Gener se celebrarà l'acte d'imposició de carambas 2017 a tota la nostra comissió femenina, infantil i gran. 

El Dissabte dia 21 de Gener, se celebrarà el ja tradicional acte, pel que les nostres falleres majors Marta i Alba, imposaran a les seues respectives comissions, les carambas distintives de la nostra falla.

 L'acte estarà dividit per a ambdós comissions, i els horaris de les mateixes seran els següents; a les 18:00h se celebrarà un berenar infantil, i a les 19:00h la imposició de carambas infantils. Per un altre costat a les 21:00h es realitzarà un sopar de cabasset per a la comissió major i a les 22:00h s'imposaran les carambas. 

No podeu faltar a un dels actes més importants de la nostra falla, vos esperem.