22 de enero de 2017

Imposición de carambas de Creu i Mislata / Imposició de carambes a Creu i Mislata


El pasado Sábado pudimos disfrutar de nuestra ya tradicional puesta de carambas en las que nuestras protagonista Marta y Alba repartieron las carambas a nuestra comisión femenina para las próximas fallas de 2017.

Ayer día 21 de Enero de 2017 se celebró en nuestro casal la puesta de carambas de 2017. Primero Alba con su merienda infantil, fue la encargada de imponer las carambas a todas las niñas de nuestra comisión.

Seguidamente hubo cena de sobaquillo donde se hizo un brindis de honor por este nuevo y prometedor año fallero que nos espera.

A continuación Marta impuso las carambas a toda la comisión femenina, oficiando así la llegada del nuevo año fallero.

Para poder ver todas las fotos del día de ayer podéis obtenerlas en nuestra galeria de imagenes.



El Dissabte passat vam poder disfrutar de la nostra ja tradicional posada de carambas en les que les nostres protagonista Marta i Alba van repartir les carambas a la nostra comissió femenina per a les pròximes falles de 2017. 

Ahir dia 21 de Gener de 2017 es va celebrar en el nostre casal la posada de carambas de 2017. Primer Alba amb la seua berenar infantil, va ser l'encarregada d'imposar les carambas a totes les xiquetes de la nostra comissió. 

Seguidament va haver-hi sopar de cabasset on es va fer un brindis d'honor per este nou i prometedor any faller que ens espera. 

A continuació Marta va imposar les carambas a tota la comissió femenina, oficiant així l'arribada del nou any faller. 

Per a poder veure totes les fotos del dia d'ahir podeu obtindre en la nostra galeria d'imatges.