4 de enero de 2017

Visita del paje real a nuestra falla / Visita del patge reial a la nostra falla


Ayer Martes, nuestra falla acogió al paje real, al cual todos nuestros niños disfrutaron y avisaron para que los reyes magos traigan todos sus regalos. 

Esta pasado Martes día 3 de Enero de 2017, un enviado especial de los tres Reyes Magos, hizo acto de presencia en nuestro casal para celebrar la llegada de estos en estas fechas.

La alegria desbordó en los niños de nuestra comisión. También radiantes se vieron nuestros representantes infantiles Alba y Manuel Dominguez, fallera mayor infantil y presidente infantil de Creu i Mislata.

Os dejamos las imagenes a vuestra disposición en la galeria.


Ahir Dimarts, la nostra falla va acollir el patge real, al qual tots els nostres xiquets van disfrutar i van avisar perquè els reis mags porten tots els seus regals. 

Esta passat Dimarts dia 3 de Gener de 2017, un enviat especial dels tres Reis Mags, va fer acte de presència en el nostre casal per a celebrar l'arribada d'estos en estes dates. 

L'alegria va desbordar en els xiquets de la nostra comissió. També radiants es van veure els nostres representants infantils Alba i Manuel Dominguez, fallera major infantil i president infantil de Creu i Mislata. 

Vos deixem les imatges a la vostra disposició en la galeria.