27 de febrero de 2017

Carnavales y Nit D'Albaes en Creu i Mislata / Carnestoltes i Nit D'Albaes a Creu i Mislata


El pasado Sábado celebramos carnaval con nuestros disfraces de máscaras, y posteriormnte se realizó la ya tradicional Nit D'Albaes.

Este Sábado día 25 de Febrero de 2017, nuestra comisión celebro la fiesta de carnaval por todo lo alto. Primero disfrutamos de un genial quinto y tapa y depués una cena de sobaquillo.

Mientras esperábamos a la ya tradicional fiesta Mislatera, la Nit D'Albaes, nos reimos y dusfrutamos con nuestras máscaras y disfraces.

Finalmente llegó la Nit D'Albaes en la que nuestras falleras mayores Alba y Marta fueron las grandes protagonistas.

Podéis ver todas las imagenes en nuestra galeria.


Dissabte Passat celebrem carnestoltes amb les nostres disfresses de màscares, i posteriormnte es va realitzar la ja tradicional Nit D'Albaes. 

Este Dissabte dia 25 de Febrer de 2017, la nostra comissió celebre la festa de carnestoltes amb tots els luxes. Primer disfrutem d'un genial quint i tapa i depués un sopar de cabasset.

 Mentres esperàvem a la ja tradicional festa Mislatera, la Nit D'Albaes, ens riem i dusfrutamos amb les nostres màscares i disfresses.

 Finalment va arribar la Nit D'Albaes en la que les nostres falleres majors Alba i Marta van ser les grans protagonistes. 

Podeu veure totes les imatges en la nostra galeria