20 de febrero de 2017

Domingo da falla infantil y exposición del ninot / Diumenge de falla infantil i exposició del ninot


Este Domingo pudimos ver la espectacular falla infantil creada por Jose Manuel Felip y nuestro ninot en la exposición de la ciudad de las artes y la ciencias.


El pasado Domingo día 19 de Febrero de 2017, nuestra comisión visito el taller de nuetsro artista infantil Jose Manuel Felip para poder ver nuetsro monumento "Per la igualtat". La visita fue un éxito y a todos los niños y demás falleros nos encanto la falla.

Posteriormente fuimos a la exposición del ninot en la ciudad de las artes y las ciencias y pudimos ver nuetsros ninots, llenos de arte y genialidad.

Podéis ver todas las imagenes de ls dos visitas en nuestra galeria de fotografias.


Este Domingo vam poder veure l'espectacular falla infantil creada per Jose Manuel Felip i el nostre ninot en l'exposició de la ciutat de les arts i la ciències. 

Diumenge Passat dia 19 de Febrer de 2017, la nostra comissió visite el taller de nuetsro artista infantil Jose Manuel Felip per a poder veure nuetsro monument "Per la igualtat". La visita va ser un èxit i a tots els xiquets i la resta de fallers ens encant la falla. 

Posteriorment vam ser a l'exposició del ninot en la ciutat de les arts i les ciències i vam poder veure nuetsros ninots, plens d'art i genialitat. 

Podeu veure totes les imatges de ls dos visites en la nostra galeria de fotografies.