12 de febrero de 2017

Visita al monumento infantil 2017 y a la exposición del ninot / Visita al monument infantil 2017 i a l'exposició del ninot


El próximo Domingo se realizará la visita de nuestro monumento infantil y posteriormente a la exposición del ninot en la ciudad de las artes y las ciencias de Valencia.

El Domingo día 19 de Febrero a las 9:30h de la mañana, se realizará la concentración en nuestro casal para ir a visitar el taller de nuestro artista fallero Jose Manuel Felip, allí podremos ver nuestro gran monumento infantil para las ya próximas fallas de 2017.

Posteriormente a la visita en el taller fallero, un bus nos llevará a la exposición del ninot de Valencia (museo principe Felipe), para porder ver nuestra ninot infantil obra del artista Jose Manuel Felip.

Si te apetece un día de lo más fallero, no puedes faltar a estas visitas con nosotros.



Diumenge que ve es realitzarà la visita del nostre monument infantil i posteriorment a l'exposició del ninot en la ciutat de les arts i les ciències de València.

 El Domingo dia 19 de Febrer a les 9:30h del matí, es realitzarà la concentració en el nostre casal per a anar a visitar el taller del nostre artista faller Jose Manuel Felip, allí podrem veure el nostre gran monument infantil per a les ja pròximes falles de 2017. 

Posteriorment a la visita en el taller faller, un bus ens portarà a l'exposició del ninot de València (museu príncep Felipe) , per a porder veure la nostra ninot infantil obra de l'artista Jose Manuel Felip.

Si t'abellix un dia d'allò més faller, no pots faltar a estes visites amb nosaltres.