28 de abril de 2017

Llega la fiesta flamenca a Creu i Mislata / Arriba la festa flamenca a Creu i Mislata


El próximo Sábado día 6 de Mayo se celebrará una gran fiesta andaluza para toda la comisión y todo el que quiera disfrutar del arte flamenco.


El Sábado 6 de mayo a las 18:00h tenemos la fiesta flamenca tanto para niños como para adultos.

Tendremos refrescos andaluces, tapas típicas, musiquita y juegos muy divertidos para los niños. Por la noche tendremos una gran  cena que consta de, un bocadillo de lomo con pimientos, dos tapas, bebida, fresas y café; todo por 5€. El plazo para apuntarse acaba el jueves 4 de Mayo.

Es fundamental traer algun complemento flamenco para que la noche sea muy divertida, ¿ Te vas a perder la primera fiesta de este ejercicio?


Dissabte Que Ve dia 6 de Maig se celebrarà una gran festa andalusa per a tota la comissió i tot el que vullga disfrutar de l'art flamenc. 

El Dissabte 6 de maig a les 18:00h tenim la festa flamenca tant per a xiquets com per a adults. 

Tindrem refrescos andalusos, tapes típiques, musiqueta i jocs molt divertits per als xiquets. A la nit tindrem un gran sopar que consta de, un entrepà de llom amb pimentons, dos tapes, beguda, maduixes i café; tot per 5EUR. El termini per a apuntar-se acaba el dijous 4 de Maig. 

És fonamental portar algun complement flamenc perquè la nit siga molt divertida, Et vas a perdre la primera festa d'este exercici?