16 de mayo de 2017

La apuntá llega a Creu i Mislata / L'apuntà arriba a Creu i Mislata


El próximo Sábado la apuntá llega a nuestra comisión cargada de actividades para invitar a la gente a pasar un dia muy fallero.

Este Sábado se celebra la fiesta de la apuntá y con ello, todo el día de actividades. Por la mañana a partir de las 11:00 se celebrará un almuerzo para todos nuestros niños y posteriormente talleres muy divertidos.

Por la tarde se realizarán actividades y juegos para los más pequeños y quinto y tapa para los mas mayores. Posteriormente se realizará una cena con motivo de la fiesta.

Este año, la fiesta esta tematizada con estilo fallero, asi que es preciso venir con algún complemento fallero.

Ya sabes si quieres pasar un dia muy fallero, ¡ vente a Creu i Mislata !


Dissabte que ve l'apuntà arriba a la nostra comissió carregada d'activitats per a invitar la gent a passar un dia molt faller. 

Aquest Dissabte se celebra la festa de l'apuntài amb això, tot el dia d'activitats. Al matí a partir de les 11:00 se celebrarà un esmorzar per a tots els nostres xiquets i posteriorment tallers molt divertits. 

A la vesprada es realitzaran activitats i jocs per als més menuts i quint i tapa per als mas majors. Posteriorment es realitzarà un sopar amb motiu de la festa. 

Enguany, la festa esta tematitzada amb estil faller, així que és necessari vindre amb algun complement faller. 

Ja saps si vols passar un dia molt faller, vine a Creu i mislata !