26 de junio de 2017

Marta y Alba, lucharán por la preselección este próximo Viernes / Marta i Alba, lluitaran per la preselecció este pròxim Divendres


Este próximo Viernes se celebra el acto de la preselección a corte de honor de Valencia, dónde Marta y Alba representarán a nuestra comisión.

Este Viernes día 30 de Junio de 2017 a las 22:00h en los Jardines del Palau "Nord" las falleras mayores del sector Mislata celebrarán el acto de preselección a corte de honor de Valencia dónde solo cuatro afortunadas, (dos mayores y dos infantiles) serán las elegidas y podrán así llegar a la deseada "Fonteta".

Desde la comisión Creu i Mislata desearle todo el apoyo del mundo a nuestras representantes Marta y Alba en esa noche tan mágica; estaremos con vosotras.


Aquest pròxim Divendres se celebra l'acte de la preselecció a tall d'honor de València, on Marta i Alba representaran a la nostra comissió. 

Aquet Divendres dia 30 de Juny de 2017 a les 22:00h en els Jardins del Palau "Nord" les falleres majors del sector Mislata celebraran l'acte de preselecció a tall d'honor de València on només quatre afortunades, (dos majors i dos infantils) seran les triades i podran així arribar a la desitjada "Fonteta". 

Des de la comissió Creu i Mislata desitjar-li tot el suport del món a les nostres representants Marta i Alba en eixa nit tan màgica; estarem amb vosaltres.