1 de julio de 2017

Creu i Mislata hace doblete y arrasa en la preselección / Creu i Mislata fa doblet i arrasa en la preselecció


Anoche Creu i Mislata, triunfó en las preselecciones 2017 con Alba y Marta elegidas entre otras del sector Mislata.

Ayer fue una de esas noches que se quedará en el recuerdo de nuestros falleros, ya que tanto Alba Dominguez y Marta Sobrino fueron preseleccionadas para la corte de Valencia de las próximas fallas de 2018. Fue una noche vibrante en que nuestra comisión estuvo apoyando a Marta y Alba desde los jardines del Palau.

Tambien desde nuestra comisión, felicitar a Patricia Castillo, fallera de la comisión Eliana - Cid, y Adriana Cocera fallera perteneciente a la falla Padre Santonja - Cardenal Benlloch.

La falla Creu i Mislata se siente más que orgullosa, de que nuestras representantes de 2017 Alba y Marta sigan llevándonos hacia lo más alto; ¡ Gracias !


Anit Creu i Mislata, va triomfar en les preseleccions 2017 amb Alba i Marta triades entre altres del sector Mislata. 

Ahir va ser una d'eixes nits que es quedarà en el record dels nostres fallers, ja que tant Alba Dominguez i Marta Sobrino van ser preseleccionades per a la cort de València de les pròximes falles de 2018. Va ser una nit vibrant en què la nostra comissió va estar recolzant a Marta i Alba des dels jardins del Palau. 

També des de la nostra comissió, felicitar a Patricia Castillo, fallera de la comissió Eliana - Cid, i Adriana Cocera fallera pertanyent a la falla Pare Santonja - Cardenal Benlloch. 

La falla Creu i Mislata se sent més que orgullosa, de que les nostres representants de 2017 Alba i Marta seguisquen emportant-nos cap al més alt; Gràcies!