30 de septiembre de 2017

GRACIAS MARTA / GRÀCIES MARTA


El Sábado 23 de Septiembre de 2017 nuestra fallera Marta Sobrino i Martinez, se proclamaba fallera de corte de honor de Valencia 2018.

23 de Septiembre de 2017, una fecha que se nos va a quedar marcada a todos los falleros de esta comisión, un fecha que se quedará guardada en nuestra historia, ya que después de mas de 25 años una representante adulta nos representa en la próxima corte de honor de Valencia, y quien sabe si la próxima fallera mayor de la ciudad.

GRACIAS, gracias por tanto Marta, por tu saber estar, por tu elegancia y tu alegría fallera; gracias por llevar a esta comisión casi centenaria una vez mas a lo mas alto del mundo fallero.

Pase lo que pase nosotros, tu comisión, vamos a estar siempre a tu lado apoyándote en todo momento, para que te sientas arropada por esa familia fallera que te alzó fallera mayor en el año 2017.

La comisión Creu i Mislata, te dice GRACIAS por todo, GRACIAS por ser Marta Sobrio i Martinez.


El Dissabte 23 de Setembre de 2017 la nostra fallera Marta Sobrino i Martinez, es proclamava fallera de cort d'honor de València 2018.

23 de Setembre de 2017, una data que se'ns va a quedar marcada a tots els fallers d'esta comissió, un data que es quedarà guardada en la nostra història, ja que després de mes de 25 anys una representant adulta ens representa en la pròxima cort d'honor de València, i qui sap si la pròxima fallera major de la ciutat.

GRÀCIES, gràcies per tant Marta, pel teu saber estar, per la teua elegància i la teua alegria fallera; gràcies per portar a esta comissió quasi centenària una vegada mes al mes alt del món faller. 

Passe el que passe nosaltres, la teua comissió, estarem sempre al teu costat recolzant-te en tot moment, perquè t'assentes abrigada per eixa família fallera que et va alçar fallera major l'any 2017. 

La comissió Creu i Mislata, et diu GRÀCIES per tot, GRÀCIES per ser Marta Sobri i Martinez.