18 de octubre de 2017

Y este Sábado llega el "Creufest" / I aquest Dissabte aplega el "Creufest"


Este próximo Sábado llega el Oktoberfest, la fiesta alemana a la comisión Creu i  Mislata.

El Sábado día 26 de Octubre la Creu celebrará su Oktoberfest particular, con muchas actividades típicas del Alemania.

Todo comenzará a las 19:00h con talleres para los infantiles y tapitas para los mayores. Tambien los infantiles tendrán su cena típica del Oktoberfest. Posteriormente la cena de los mayores consistirá de salchichas, costillas y diferente variedad de cervezas, y para finalizar la noche un gran monólogo del gran "Chiri".

Tanto la cena como el monólogo, tendrá un precio de 5€ respectivamente. Una gran noche, y en una gran falla, ¿te lo vas a perder?.


Este pròxim Dissabte arriba l'Oktoberfest, la festa alemanya a la comissió Creu i Mislata. 

El Dissabte dia 26 d'Octubre la Creu celebrarà el seu Oktoberfest particular, amb moltes activitats típiques de l'Alemanya. 

Tot començarà a les 19:00h amb tallers per als infantils i tapetes per als majors. També els infantils tindran el seu sopar típic de l'Oktoberfest. Posteriorment el sopar dels majors consistirà de salsitxes, costelles i diferent varietat de cerveses, i per a finalitzar la nit un gran monòleg del gran "Chiri". 

Tant el sopar com el monòleg, tindrà un preu de 5€ respectivament. Una gran nit, i en una gran falla, t'ho vas a perder?.