17 de mayo de 2015

¡¡¡ La festa de l'apuntá, va ser tot un exit !!!

Aquest dissabte disfrutarem d'un dels esdeveniments que dóna l'eixida a l'any faller: La festa de l'apuntá Afortunadament la climatologia va ser molt benigna amb nosaltres, ja que tinguerem un dia excel·lent, sense molta calor i sense inconvenient de cap tipus.




 Des de les 11 del matí, la delegació de festejos, i a va oferir a tot el que ho desitjara un quint i tapa molt ben organitzat que va fer les delícies de tot aquell que va voler degustar les fantàstiques tapes que ens oferiren.
En la matinal, es varen fer jocs per a xiquets, en els que els mas xicotets disfrutaren molt de la imaginació dels organitzadors: la subdelegació d'infantils.

Quan va arribar l'hora de menjar, tant dins com fora del casal, ja que el carrer va ser tallat per a l'ocasió. Els que ho van desitjar, van organitzar el menjar, de manera relaxada i tranquil·la. La tertúlia es va succeir de manera natural. 

Ja en la nit, la delegació de festejos, ens va oferir un suculent sopar, que consistia en un gran entrepà de llom, acompanyat en la taula, de formatge, embotit, allioli, maionesa, tortilla.... en fi, un sopar que va fer les delícies de tots. Després del sopar, la música va prendre el relleu, i va fer les delícies dels mes jóvens. La participació va ser abundant, i va mostrar en tot moment un bon ambient faller, i la bona salut de la nostra falla.

Si teniu fotos per a aportar, i perquè apareguen en els àlbums de la web, podeu manar-les per correu electrònic a creuimislata@gmail.com , i seran afegides. Com no, si voleu veure les fotos de l'esdeveniment, estan disponibles en la secció Galeria de la web.