11 de mayo de 2015

¡¡¡Festa de l'apuntá!!! Vine amb nosaltres a passar un dia increïble.

Este cap de setmana tindrem un esdeveniment de què marquen l'inici de l'any faller, convocant a tot aquell que ho desitge a la festa de l'apuntá.

En ella se celebra l'acte d'entregar els fulls d'inscripció, que també podeu descarregar des de la secció "Documents" de la web, per a omplir-les correctament i entregar-les en secretaria.

La festa començarà des de molt prompte, ni més ni menys que a les 11 del matí, ja començarem a disfrutar de tot el que ens té preparat la delegació de festejos.
Tindrem quint i tapa des del principi. A destacar les suculentes tapes que podreu degustar, que com sempre estan realitzades amb l'afecte i habitual bon fer dels components de la delegació. Com no, els acompanyaran uns quints bé fresquets, com és costum.

Es realitzarà un dinar de cabasset, per a tots aquells que desitgen viure l'esperit d'esta festa, que no és un altre que el de la confraternizació entre tots.

En acabant de dinar, a la vesprada, hi haurà temps perquè qui ho desitge tinga tertúlia, jocs de taula: domino, parxís, etc... Per als mas actius, també hauran jocs per a xiquets i majors.

Després de l'agitada vesprada tindrem un suculent sopar que oferirà la delegació de festejos a tota la comissió. El seu preu és de 4EUR, i inclou:
Un espectacular entrepà de llom i formatge.
La beguda necessària per a acompanyar-lo.
Unes excel·lents postres
Café

 Els interessats, podeu apuntar-vos en el full situada en la porta del nostre casal, per a així poder tindre una previsió dels participants.

Després tindrem festa fins que el cos aguante, a base de la música que tant ens agrada a tots , per a arredonir un dia festiu espectacular i en el que podrem tornar a reunir-nos per a passar-ho realment bé.