19 de junio de 2016

Alba Dominguez i Cádiz, proclamada Fallera Mayor Infantil 2017, de Creu i Mislata

Este pasado sábado, a las 19'30 horas, pudimos asistir a la Proclamación de Alba Dominguez i Cádiz como Fallera Mayor Infantil 2017. Con un ambiente espléndido y una afluencia masiva, pudimos homenajear a nuestra pequeña Alba como se merece.

Fue un acto emotivo, en el que se siguió el protocolo mas estricto, tal y como se ha hecho siempre, y hasta la fecha.
En primer lugar se pidió la presencia de Lucia Novella i Lisart, acompañada por el presidente de su ejercicio, Cristian Novella i Lisart, como Fallera Mayor infantil. del ejercicio anterior, para realizar el tradicional acto de colocación de la banda que acredita a Alba como Fallera Mayor Infantil 2017.

A continuación, fue Yaiza Esteve i Marín, acompañada de nuestro presidente, como Fallera Mayor del ejercicio 2016, quien agasajó a Alba con un presente, y le deseó lo mejor en su reinado.

Llegó el turno de recibir al presidente infantil que acompañará a Alba durante este año. Manuel Dominguez i Cádiz, hermano de Alba, compartirá todo un año de nuevas e intensas experiencias.

Tras la presencia de nuestros representantes, se procedió a la lectura del artículo 20, de nuestros estatutos, que hace referencia a la figura de nuestra Fallera Mayor Infantil y de sus atribuciones.
También se leyó el acta de la Junta General, donde se nombró a Alba como Fallera Mayor Infantil 2017.

Y llegó el momento de que Lucía realizara el tradicional acto de colocación de la banda, que antes recibió de María, y que acredita a Alba como Fallera Mayor Infantil 2017. Acto protocolario que terminó nuestro presidente Alejandro Marín Ferrandis, con unas emotivas y celebradas palabras.

Familiares y amigos tuvieron la oportunidad de subir al escenario para felicitar y obsequiar a Alba. Tras ellos, fueron los representantes de las otras fallas de Mislata.

Para finalizar, todos entonamos el Himno de Valencia, con la solemnidad y rigor oportunos. Tras el Alba ofreció un suculento refrigerio a todos los asistentes.


Aquest passat dissabte, a les 19'30 hores, vam poder assistir a la Proclamació d'Alba Dominguez i Cádiz com a Fallera Major Infantil 2017. Amb un ambient esplèndid i una afluència massiva, vam poder homenatjar a la nostra xicoteta Alba com es mereix.

 Va ser un acte emotiu, en el que es va seguir el protocol mes estricte, tal com s'ha fet sempre, i fins a la data. En primer lloc es va demanar la presència de Lucía Novella i Lisart, acompanyada pel president del seu exercici, Cristian Novella i Lisart, com a Fallera Major infantil. de l'exercici anterior, per a realitzar el tradicional acte de col·locació de la banda que acredita a Alba com a Fallera Major Infantil 2017.

A continuació, va ser Yaiza Esteve i Marín, acompanyada del nostre president Alejandro, com a Fallera Major de l'exercici 2016, qui va complimentar a Alba amb un present, i li va desitjar el millor en el seu regnat.

Va arribar el torn de rebre el president infantil que acompanyarà a Alba enguany. Manuel Dominguez i Cádiz, germà d'Alba, compartirà tot un any de noves i intenses experiències.

Després de la presència dels nostres representants, es va procedir a la lectura de l'article 20, dels nostres estatuts, que fa referència a la figura de la nostra Fallera Major Infantil i de les seues atribucions. També es va llegir l'acta de la Junta General, on es va anomenar a Alba com a Fallera Major Infantil 2017.

I va arribar el moment que Lucía realitzara el tradicional acte de col·locació de la banda, que abans va rebre de María, i que acredita a Alba com a Fallera Major Infantil 2017. Acte protocol·lari que va acabar el nostre president Alejandro Marín Ferrandis, amb unes emotives i celebrades paraules.

Familiars i amics van tindre l'oportunitat de pujar a l'escenari per a felicitar i obsequiar a Alba. Després d'ells, van ser els representants de les altres falles de Mislata.

Per a finalitzar, tots entonarem l'Himne de València, amb la solemnitat i rigor oportuns. Després Alba va oferir un suculent refrigeri a tots els assistents.