30 de septiembre de 2016

Celebra Sant Dionís en Creu i Mislata / Celebra Sant Dionís en Creu i Mislata


Sant Dionís llega a nuestra falla con la segunda edición del "Des Ta Pat" y una buena comida valenciana.

El encuentro tendrá lugar el próximo Sábado día 8 de Octubre a las 11:30h de la mañana. Comenzaremos con nuestro famoso "des ta pat" que ya cumple su segunda edición. Posteriormente disfrutaremos de una gran comida valenciana a elegir entre arroz al horno o fideua + postre + café + bebida y un sorteo con sorpresa de Sant Dionís, todo por el precio de 4.50 €.

La comida con su respectivo ticket, se podrá pagar a la delegación de festejos los martes de 19:00h a 20:30 y los jueves de 19:00 a 23:00h en nuestro casal.

Ya sabéis, ¡ celebra el mejor día de Sant Dionís en Creu i Mislata !



Sant Dionís arriba a la nostra falla amb la segona edició del "Des Ta Pat" i una bona menjar valenciana. 

La trobada tindrà lloc el pròxim Dissabte dia 8 d'Octubre a les 11:30h del matí. Començarem amb el nostre famós "des ta pat" que ja complix la seua segona edició. Posteriorment disfrutarem d'una gran menjar valenciana a triar entre arròs al forn o fideua + postres + café + beguda i un sorteig amb sorpresa de Sant Dionís, tot pel preu de 4.50 €.

 El menjar amb el seu respectiu tiquet, es podrà pagar a la delegació de festejos els dimarts de 19:00h a 20:30 i els dijous de 19:00 a 23:00h en el nostre casal. 

Ja sabeu, ¡ celebra el millor dia de Sant Dionís en Creu i Mislata !