7 de enero de 2015

Cavalcada dels Reis Mags

Després ardus preparatius, i amb la principal intenció de passar-ho bé, es va celebrar la ja tradicional cavalcada dels Reis Mags.

Des de poc després de dinar, va començar ja la preparació de la cavalcada. Disfresses, avituallament per als xiquets .... i majors, i com no, les bosses plenes de regals, amb la qual s'anava a obsequiar l'abundant públic que omplia l'avinguda de Gregorio Gea.
A dir de molts, enguany hi ha hagut prou més gent que en els anteriors. Una cosa q'agrada, encara que no deixa de sorprendre, ja que és difícil explicar perquè passa.

La comitiva estava composta per diverses falles i associacions de Mislata, que com sempre estava tancada per les carrosses dels Reis Mags, que ens van acompanyar durant tot el recorregut. Tot va transcórrer sense incidents dignes de menció, i va concloure a la plaça de l'ajuntament, on ens reunirem tots, i on els reis van llegir un breu discurs alliçonant als mes menuts, ja sabeu, sobre allò de portar-se bé ...

En acabar els actes, ens dirigirem al nostre casal on vam reposar forces amb uns bons entrepans i agradable tertúlia. La nit màgica estava ja molt propera.....


Teniu totes les fotos disponibles a la secció Galería d'matges i vídeo, o punxant directament a l'album.