9 de febrero de 2015

Aquest Dissabte celebrarem la presentació de la nostra Fallera Major, Sara Mataix i Herranz.

Aquest dissabte passat, tots els fallers de Creu i Mislata celebrarem la presentació de la nostra fallera major Sara Mataix i Herranz al Centre Cultural de Mislata.

Amb una afluència massiva de tots els fallers de Creu i Mislata, varem tindre l'oportunitat de homenatjear a la nostra Fallera Major, amb un afecte i calor que ls va emocionar profundament, i que va ser agraïda insistentment per Sara.

La representació va estar inspirada en els Oscar de Holliwood, per premiar els momets més graciosos de la llarga història dee la nostra falla.
Un gran treball el realitzat a l'escenari, i per part dels presentadors de l'obra que van tindre una actuació magistral, així com els grups de dansa i representació dels moments més graciosos de la història de la nostra falla, que són molts. Res més i res menys que 89 anys. Impagables, les imatges que s'han pogut recopilar al llarg de tot aquest temps. Algunes d'elles suposen veritables documents històrics.

Com sempre, si voleu compartir les vostres fotos i sumarles al conjunt d'elles que podeu vore açí, podeu enviar-les a creuimislata@gmail.com


Si teniu dificultats per a vore les fotos amd dispositius móvils, podeu voreles sense problemes a la secció "Galería d'imatges i videos".