26 de abril de 2015

Els nostres representants han estat al tradicional besamans a la Mare de Deu dels Desamparats.

Aquest cap de setmana, concretament el diumenge, hem pogut assistir al tradicional besamans que han realitzat les falleres majors i presidents de Mislata a la nostra Mare de Déu dels Desamparats.



L'esdeveniment ha tingut lloc a la capella del de l'Escolania de la Mare de Déu, situada al carrer Governador Vell número 23, de València.

Com sempre, les comissions falleres que així ho han considerat oportú, han realitzat una aportació solidària, mentre que es realitzava l'acte.
La Reial Arxiconfraria, que ajuda als que pateixen desamparament i abandonament, destinarà els beneficis a les cases d'acollida de malalts mentals tutelades per la Fundació Mare de Déu dels Inocents i Desamparats, a les quals presten la seua ajuda l'Arxiconfraria i els Seguidors, i des de fa uns anys també els fallers.

El Besamans, com en anys anteriors, ha estat especialment dedicat a les Falleres Majors i Presidents de cada comissió, que han acudit amb el vestit regional. En el cas de les Falleres Majors també amb mantella.