20 de abril de 2015

Ofrena a la Mare de Deu dels Angels, en un dia esplendid de sol i calor.

Després de ser anul·lada l'ofrena a la nostra senyora dels angeles, a causa de la pluja, en el passat dia 19 de Març. Aquest passat cap de setmana varem tindre l'oportunitat de celebrar l'acte, amb tota la intensitat, afecte i devoció que sempre hem posat els fallers de Mislata, així com el públic assistent. 


En lo climatològic, el dia ens va oferir un espectacle de calor i llum, com es mereix este esdeveniment. La participació de totes les comissions de Mislata va ser important, així com l'ambient en tot el recorregut.

Com és habitual, els elogis de les nostres falleres majors es van succeir sense parar. Els nostres presidents van correspondre mantenint el port digne que correspon. El dia va finalitzar amb una menjar en el nostre casal, en la que tots vam poder conversar i canviar impressions, sobre este i molts altres temes....

Teniu totes les fotos repleguades, a la secció "Galeria d'imatges i vídeos", que esta disponible en la part superior de la web.

Recordar-vos que si desitgeu que les vostres fotos figuren en l'arxiu fotogràfic de la falla, i en la secció Galeria d'Imatges i videos", podeu manar-les per mitjà del mig que vos apeteixca, encara que el mas eficaç és per correu electrònic a: creuimislata@gmail.com
Si teniu algun dubte podeu comunicar-li-lo a Voro.