6 de diciembre de 2016

Estas serán las fallas 2017 de Creu i Mislata / Aquestes seran les falles 2017 de Creu i Mislata


El pasado 4 de Diciembre, se llevo a cabo el acto de presentación de bocetos de Mislata en el que pudimos ver los monumentos de nuestra comisión.

El pasado Domingo día 4 de Diciembre de 2016 e en centro cultural de Mislata, pudimos ver todas las fallas de nuestro sector, y por lo tanto la de Creu i  Mislata.

El acto finalizó con un estuoendo aperitivo en el casal de la falla Padre Santonja - Cardenal Benlloch.

Nuestra falla infantil, tiene como lema "Per la igualtat" y su artista será Jose Manuel Felip; en cambio la grande tiene por lema "La gent de bé" y el artista que la llevará a cabo es Jose Manuel Gramaje Listerri.



El passat 4 de Desembre, es duc a terme l'acte de presentació d'esbossos de Mislata en el que vam poder veure els monuments de la nostra comissió. 

Diumenge passat dia 4 de Desembre de 2016 e en centre cultural de Mislata, vam poder veure totes les falles del nostre sector, i per tant la de Creu i Mislata. 

L'acte va finalitzar amb un estuoendo aperitiu en el casal de la falla Pare Santonja - Cardenal Benlloch.


 La nostra falla infantil, té com a lema "Per la igualtat" i el seu artista serà Jose Manuel Felip; en canvi la gran té per lema "La gent de bé" i l'artista que la durà a terme és Jose Manuel Gramaje Listerri.